Image

Tirana vs Flamurtari

21 Dhjetor 2018 Ora 16:45
Image

Teuta vs Laci

21 Dhjetor 2018 ORA 17:00

Nga Kolegjiumi në Profesional

Sportet kanë qenë një element kryesor i rrugëtimit tonë që nga fillimi. Kombëtarja e Shqipërisë, e Kosovës, Kategoria Superiore dhe Kategoria e Parë, Basketboll, Handboll janë baza. Ne kemi bileta për të parë këto madje dhe shumë më tepër. Sportet kanë qenë vetëm në rritje në spektakël dhe shikueshmëri, prandaj mos humbisni rastin tuaj të përjetoni veprimin live!